Weboldal üzemeltetés

Karbantartási és Search Console felügyelet, statisztikai elemzések és tartalomszerkesztés felsőfokon, Debrecenben és országszerte. Bízd honlapod zavartalan működését olyan szakemberre, akinek a sikered épp annyira fontos, mint neked!

Ezt én is meg tudom csinálni. Minek ehhez szakember?

Kész weboldalad folyamatos gondoskodást igényel. Természetesen te is képes vagy üzemben tartani honlapodat, mégis célszerű szakemberre bíznod ezt az időigényes feladatot. Miért bajlódnál a karbantartással, annak megtanulásával, ha egy hozzáértő szakember vállalja az elvégzését helyetted? Miért kockáztatnád, hogy weboldalad sérülékennyé váljon, leálljon vagy lassuljon egy esetleges frissítés elmulasztása miatt? Az időd fordítsd arra, amihez igazán értesz, és amiben a legjobban érzed magad. Ez idő alatt én garantálom neked honlapod zavartalan működését és széles körű üzemeltetési szolgáltatásom kiválasztásával még néhány egyéb hasznos dolgot is.

Mit tartalmaz pontosan a szolgáltatás?

  • Biztonsági mentéseket, illetve azok meglétének ellenőrzését.
  • A weboldal motorjának, sablonjának és bővítményeinek frissítését.
  • Tűzfal telepítését és a hibajelentések felügyeletét.
  • Rendelkezésre állást, hiba vagy támadás esetén gyors közbelépést.
  • Tartalomfeltöltést és -módosítást veled egyeztetett határidőre, akár 24 órán belül, havi maximum 60 percben. A rendelkezésre állási időn túl óradíjas rendszerben van lehetőséged további segítséget kérni.
  • Google Search Console felügyeletet.
  • Google Analytics kimutatások küldését havonta, ezek szöveges értékelését és fejlesztési javaslatok megfogalmazását.

Amit még érdemes tudnod…

Mi az a Google Search Console?

Olyan ingyenesen használható szolgáltatás, melynek segítségével folyamatosan információt kaphatunk arról, hogy a Google milyennek látja a weboldaladat. Megtudhatjuk, mennyire sikeres a keresési találatok  között, van-e valamilyen feltérképezési hiba az oldalon, a mobilos használhatósága megfelelő-e. Keresőoptimalizálási szempontból a Google Search Console használata alapvető fontosságú.

Tartalomkezelés? Minek?!

Weboldalad tulajdonképpen soha nem lesz ’készen’. Legalábbis, ha az a célod, hogy a keresőben időről időre jó helyezést érj el vele. Ekkor azonban elengedhetetlen, hogy rendszeresen frissülő, releváns és minőségi tartalommal töltsd fel.

Jó. ha tudod, hogy a Google bünteti a szövegduplikációt. Nem javasolt olyan tartalmak megosztása, amelyeket már más felületeken szerepelnek. A Google Analytics eredmények birtokában segítségedre lehetek abban, hogy milyen irányú, minőségű és tematikája tartalom előállításával tudod pozícionálni magadat és honlapodat.

Milyen kimutatásokat fogok kapni? Miért hasznosak nekem?

Minden esetben erősen javasolt a Google Analytics használata, annak első perctől való bekötése. Csak akkor kezdi el gyűjteni számodra az adatokat, ha már beállítottad a követőkódot az oldaladon. Ez a szolgáltatás a Google repertoárjában ingyenesen elérhető számodra is. Az Analytics használatával megtudhatod, hogy kik az oldalad látogatói. Szert tehetsz demográfiai és földrajzi adatokra, megismerheted a klikkelők érdeklődési körét. Feltérképezheted, hogyan viselkednek az oldaladon, honnan érkeznek, mely tartalom érdekli őket leginkább. Fény derülhet rá, mikor, az oldal melyik részén döntenek úgy, hogy elnavigálnak onnan. Hasznos következtetéseket vonhatsz le ezekből az adatokból, segítségükkel folyamatosan fejlesztheted weboldalat, hogy az a lehető legértékesebb legyen látogatóink számára.

Copyright © Your Perfect Design

Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés | Webshop berendezés | Logó- és arculattervezés