Weboldal karbantartás Debrecen

karbantartás 

Debrecen

Miért bajlódnál a karbantartással, annak megtanulásával, ha egy hozzáértő szakember vállalja az elvégzését helyetted? 

Kész weboldalad folyamatos gondoskodást igényel majd, amit célszerű szakemberre bíznod. Miért kockáztatnád, hogy weboldalad sérülékennyé váljon, leálljon vagy lassuljon egy esetleges frissítés elmulasztása miatt? Az időd fordítsd arra, amihez igazán értesz, és amiben a legjobban érzed magad.

Mit tartalmaz pontosan a weboldal karbantartás?

Biztonsági mentéseket, illetve azok meglétének ellenőrzését.

 A weboldal motorjának és bővítményeinek frissítését.

 Tűzfal telepítését és a hibajelentések felügyeletét.

 Rendelkezésre állást, hiba vagy támadás esetén gyors közbelépést.

 Tartalomfeltöltést és -módosítást veled egyeztetett határidőre, akár 24 órán belül, havi maximum 60 percben. A rendelkezésre állási időn túl óradíjas rendszerben van lehetőséged további segítséget kérni.

 Google Search Console felügyeletet.

Gyakori kérdések weboldal karbantartással kapcsolatban

Mi az a Google Search Console?

Olyan ingyenesen használható szolgáltatás, melynek segítségével folyamatosan információt kaphatunk arról, hogy a Google milyennek látja a weboldaladat. Megtudhatjuk, mennyire sikeres a keresési találatok  között, van-e valamilyen feltérképezési hiba az oldalon, a mobilos használhatósága megfelelő-e. Keresőoptimalizálási szempontból a Google Search Console használata alapvető fontosságú.

Tartalomkezelés? Minek?!

Weboldalad tulajdonképpen soha nem lesz ’készen’. Legalábbis, ha az a célod, hogy a keresőben időről időre jó helyezést érj el vele. Ekkor azonban elengedhetetlen, hogy rendszeresen frissülő, releváns és minőségi tartalommal töltsd fel.

Jó, ha tudod, hogy a Google bünteti a szövegduplikációt. Nem javasolt olyan tartalmak megosztása, amelyeket már más felületeken szerepelnek.