Kedvenc munkáimból

Kulcsár Orsolya weboldala

“Andival bár személyesen nem találkoztam, ennek ellenére tökéletes volt az összhang, és álomszép honlapot készített nekem. Köszönöm!”

Kulcsár Orsolya

kozmetikus

Dr. Varga Zsuzsanna

Teljes szívvel ajánlom bárkinek Andit és a munkáját! Bármilyen vállalkozásba kezdesz éppen, vagy bárhol tart most a vállalkozásod, Andi biztosan sokat fog dobni rajta az ötleteivel, lelkiismeretes munkájával, szorgalmával! Nagyon örülök, hogy rátaláltam és, hogy Őt választottam! Amit kaptam tőle sokkal több, mint egy egyszerű honlap! Egy komplett FACELiftet kapott az egész vállalkozásom, és új lendületet! Nagyon nagyon hálás vagyok neki!

Dr. Varga Zsuzsanna

háziorvos, hatha jóga oktató

Dr. Lörincz Judit

“Amikor korábban megláttam az általa tervezett weblapokat, már akkor elhatároztam, hogy ha nekem egyszer honlapom lesz, csakis ő készítheti el! Kicsit izgultam, hogy elvállall-e és mert hétről hétre postolta az újabb és újabb munkáit, amik egyre fantasztikusabban sikerültek, én is olyat akartam és féltékeny voltam, hogy az enyém vajon milyen lesz, marad-e még új ötlete, hogyan tud majd új stilussal és dizájnnal előrukkolni…? És utána elküldte nekem az első terveket! Az volt az első, ami eszembe jutott, hogy Andi gondolatolvasó! Minden elképzelést felülmúlt és néhány szóból tudta, hogy milyet szeretnék! Your Perfect Design- a szó legszorosabb értelmében!”

Dr. Lőrincz Judit

szülész-nőgyógyász szakorvos

Z. Kocsis Blanka weboldala

“Andi lelkiismeretes, pontos, hihetetlenül nagy teherbírású, lágy, de mégis erős. Igazi kortalan, kívül-belül szépség, akinek a hamóniája lenyomatot hagy a munkáin is. A mompreneurs közösségen belül akadtunk egymásra. A vállalkozó-anyukaságunk volt az alap és hasonló szemléletünk az építőanyag. Határtalan türelemmel volt irántam a közös munka során mindvégig, segített döntéseimben.
Nem hiszek a véletlenekben. Találkoznunk kellett.”

Zölei-Kocsis Blanka

szövegíró

GB Beauty weboldal

“Andi egy rendkívüli szakember, akinek örökké hálás leszek a munkáiért! Először egy nagyszabású projektem weboldalát valósította meg, illetve a vele járó design feladatokat végezte el úgy, hogy az minden elképzelésemet felülmúlta. Andi pontos, precíz, rugalmas, és közben lendületes és kreatív! Nem volt kérdés, hogy a következő weboldalam tervezéséhez is az ő segítségét kérjem. Ismét minden kérdésemnél jelen volt, velem együtt gondolkodott. Az eredmény pedig újra csodás lett. Bátran állítom, munkái igazi alkotások!

Garzó Beatrix

szépségipari nemzetközi tréner, mesterkozmetikus, bio/vegan kozmetikai szakértő

Dr. Bodnár Edina

“Andi profizmusához, szépérzékéhez nincs kétség. Már elsőre megérezte, mire van szükségem, és tökéleteset alkotott, jobbat és szebbet, mint amit elképzeltem. Az apró részletekig kidolgozott honlapot hozott létre. Köszönöm szépen Andi!

Dr. Bodnár Edina

bőrgyógyász, kozmetológus, venerológus
és klinikai onkológus

Glamfoot Cosmetics

“Andi egy vérbeli szakember, örök hálám a profi munkájáért! Cégünknek a vágyainknál is jobb weboldalt, arculatot készített. Termékeink címkéit stílusunkhoz hűen és fantasztikus kreativitással alkotta meg. Ráadásul tette mindezt elhivatottan, rugalmasan, mindig azt éreztetve, hogy ő csak akkor áll meg, ha számunkra tökéletes az eredmény. Andi, felülmúltad a tökéletest! Köszönjük!

Garzó Beatrix

szakmai vezető

Nani Shop

“A legjobb, legprofibb kezekbe került a régen vágyott webshopunk elkészítése! Teljesen ráéreztél. hogy mire vágyom! Nagyon örülök a közös projektnek! Már most imádom!

Rab Melinda

tulajdonos

Harmónia Lakberendezés

Egy kedves ismerősöm által bukkantam Andira. Akkor már hosszú ideje halogattam a honlapom készíttetését.
Amikor megláttam Andi munkáit, azonnal tudtam, hogy Ő az én emberem! A lehető legjobb döntés volt rá bízni a honlapomat.
A közös munka fantasztikus volt. Andi végtelen türelemmel és rugalmassággal állt minden kérésemhez, ötletemhez. Kibogozta a kusza gondolataimat és rendet teremtett a káoszban, végül gyönyörű egységgé varázsolt mindent. A végeredmény? My Perfect Design a Your Perfect Design-tól”

Varsányi Valentina

lakberendező

Copyright © Your Perfect Design | Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés | Webshop berendezés | Arculattervezés