WordPress alapú, felhasználóbarát és reszponzív honlap készítés és webáruház készítés Debrecenben és az egész országban.

Miért van szükséged honlapra?

Ma már mindenki az interneten tájékozódik. Fontos, hogy megfelelően reprezentáld magad és a márkádat az online térben is. Ne feledd, hogy az internetezők 80%-a mobilfelületről használja a keresőt, így a mobilnézet optimalizálása is elengedhetetlen!

Hogyan zajlik a honlapkészítés?

Miután felvetted velem a kapcsolatot, igényfelmérést végzek. Körvonalazzuk a vágyaidat és szükségleteidet, majd a megszerzett információk birtokában részletes és írásos árajánlatot küldök számodra.

Az árajánlat elfogadásával és a szerződés megkötésével egyidejűleg 20% előleg fizetendő. A pénzügyi teljesítést követően egyeztetünk néhány kérdést, meghatározzuk, kik alkotják a célcsoportodat, milyen a jelenlegi piaci helyzeted, mik a céljaid a weboldaladdal, milyen funkciókra van szükséged, majd megtervezem a weboldalad. Néhány nap múlva prezentálom számodra a design-tervet, amit addig módosítok, amíg nem érzed azt tökéletesnek.

Mindehhez már szükségem lesz a weboldal szöveges tartalmára is. Kiegészítő szolgáltatásként rendelkezésedre áll szövegíró szakember segítsége. Sokan értenek kiválóan a szakmájukhoz, de mégsem sikerül pontosan átadniuk a gondolatikat. Nekik jól jöhet tollforgató segítsége. Ha te azok közé tartozol, akik inkább magukhoz ragadják a klaviatúrát, a honlap felhasználói élménye érdekében előfordulhat, hogy javaslatokkal élek vagy kiegészítem az általad szolgáltatott szöveget.

A munkafolyamat legizgalmasabb és leglátványosabb része, …

…amikor a meglévő információk birtokában és a szöveges tartalmak véglegesítése után ténylegesen felépítem a weboldalad. Előfordulhat, hogy még pontosítanunk kell bizonyos részleteket. A honlap készítés után tesztelem működését és reszponzivitását. Ezután kell elővenned a legkritikusabb énedet. A weboldalt töviről- hegyire át kell nézned, olyan szőrszálhasogatóan, amennyire csak lehet. Ha szükséges, a kért módosításokat rövid időn belül elvégzem.

Ha a Your Perfect Design szolgáltatásaid veszed igénybe, biztos lehetsz abban, hogy a végső szó a tiéd. A honlapod akkor kész, amikor te annak érzed.

Amit még érdemes tudnod…

Milyen mértékű előleget kell fizetnem?

Az árajánlat elfogadásával és a szerződés megkötésével egyidejűleg a megbízási díj 20% -át kell előlegként megtérítened. A projekt végén, a kész munka jóváhagyása után kerül sor a fennmaradó 80% számlázására.

Mennyi idő alatt készül el a honlapom?

A felhasznált idő nagymértékben függ attól, hogy kész arculattal érkezel-e vagy a kreatív munka nagyobb részét fogjuk együtt elvégezni. Befolyásolja az időtényezőt, hogy van-e már domain-ed, tárhelyed, rendelkezésre áll-e már szöveges tartalom.

Amennyiben mindezek biztosítottak, úgy nagyságrendileg két hét alatt készül el az új honlapod.

Mennyibe kerül egy honlap fenntartása?

Sokan nem gondolnak rá, de a domain-nek és a tárhelynek is van éves díja, mely egy átlagos honlap esetében nagyságrendileg 7000Ft+áfa/év. Emellett – bár nem kötelező – jószívvel ajánlom, hogy az üzembentartást is bízd szakemberre! Biztonságtechnikai és kényelmi szempontból is kedvezőbb megoldás, ráadásul így biztosított az oldal mindenkori zavartalan elérhetősége. Az üzemeltetés díjára vonatkozó további információkat, csomagajánlatokat itt találsz.

Mi a WordPress?

Az egyik legelterjedtebb keresőbarát honlapmotor, tartalomkezelő rendszer. Folyamatos fejlesztés alatt áll és láthatatlan ugyan, de stabil hátteret biztosít személyedre szabott honlapodnak.

Mitől felhasználóbarát és reszponzív egy weboldal?

Alapvető elvárás egy weboldallal szemben, hogy az minőségi felhasználói élményt nyújtson, pontosan azt kapja a látogató, amire szüksége van. Kiemelkedhetsz a konkurencia köréből, ha az ügyfél könnyen és gyorsan megtalálja, amit keres. Az idő pénz, mindkettőtöknek. 

Reszponzív a weboldalad, ha  minden képernyőn optimálisan jelenik meg a tartalom. A képernyő méretéhez illeszkedő, tehát mobiltelefonon is tökéletesen használható, minden funkcióját korlátlanul érvényesítő honlap a siker egyik kulcsa. A Google találati listájában való megjelenésre is nagyobb az esélyed, ha hangsúlyt helyezel a reszponzivitásra.

Webshopra van szükségem. Tudsz segíteni?

Természetesen igen! Minden jogi dokumentáció biztosítása mellett vállalom kulcsrakész online shop elkészítését. Teljes mértékben testre szabva, egyedi designnal, integrációkkal, igény szerint egyedi funkciókkal készítem el webboltodat, melyet átfogó tesztelés után adok át részedre. Igény szerint a webshop üzemeltetésében is segítek, vagy egyéni konzultáció keretében felkészítelek az önálló üzemeltetésre.

Jogi dokumentációk

Miért és milyen esetekben van szükségem ÁSZF-re, adatkezelési nyilatkozatra?

Amennyiben látogatóid személyes adatait kezeled vagy gyűjtöd, szükséged van adatvédelmi tájékoztatóra. Ez mindenki számára könnyedén elérhető formában rögzíti az adatvédelem legfőbb elveit és a legfontosabb adatvédelmi szabályokat. Ne feledd, akkor is személyes adatokat kezelsz, ha honlapodon van kapcsolati űrlap, vagy sütiket (cookie-kat) használsz!

Hozzáférhetővé kell tenned általános szerződési feltételeket akkor, ha olyan terméket vagy szolgáltatást értékesítesz, amelyre vonatkozó egyedi feltételek megtárgyalására vevőidnek nem nyílik lehetősége, illetve akkor, ha valamennyi ügyfelednek a termék, szolgáltatás megvásárlása során ugyanazokat a szerződési feltételeket kell elfogadnia (pl. webshopokban történő vásárlás esetén).

Szövegírás

Segítségre van szükségem a szövegírásban. Mit tegyek?

Többféle lehetőség is rendelkezésedre áll. Felkereshetsz független szövegírót, vagy kiegészítő szolgáltatásként igénybe veheted együttműködő partnereim segítségét. Utóbbi esetben személyesen, vagy online interjút készítenek veled és az abban elhangzottak alapján zajlik a közös munka. Partnereim referenciákkal és nagy tapasztalattal, rövid határidőkkel állnak rendelkezésedre.

Akikre szintén szükséged lehet

Weboldal fotók

Molnár Andi vagyok, feleség, két fiúgyermek édesanyja, dolgozó nő. 
Autodidakta módon kezdtem elsajátítani a fotózás rejtelmeit, később workshopok, konferenciák rendszeres látogatója lettem. Ezeken a szakmai fórumokon neves fotósoktól tanulhatok, és mindemellett a fotográfus képesítést is megszereztem.
Nem elégszem meg a tucatképekkel, szeretek érdekes fotókat készíteni. A fényképezőn keresztül meglátni és megőrizni a soha vissza nem térő pillanatot, csodás dolog!
A kép mindig egy pillanat, de a képek által örök emlék marad!
Célom, hogy ne csak egy fotót tartsunk a kezünkben, hanem egy történetet, egy érzést, hogy a képeink átlépjék a pillanat határát, és örökkévalóvá váljanak!
Keress bátran…

Ha kell egy jó szó

Zölei- Kocsis Blanka vagyok, szövegíró. Vallom, hogy annyit és úgy mondani, amennyit kell: művészet és munka. Öröm. Ügyfeleim elsősorban egyéni vállalkozók, kis- és családi vállalkozások. Szakmájuk kiválóságai, akik minőségi terméket állítanak elő, vagy kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtanak, a szavak viszont olykor mégis kifognak rajtuk. Én segítek nekik- és neked! -, hogy megtanuljanak játszani velük és látszani általuk. Bízd rám weboldalad teljes szövegezését, rakjuk össze együtt vállalkozásod Facebook profilját! Ha névadási problémáid adódtak és keresztszülőt keresel a termékednek, állandó együttműködő partnerre van szükséged a tartalomgyártásban, vagy idővel a saját lábadra állnál és az elindulásban kell egy kis segítség, beszéljünk! A szavak útján bárhova eljuthatsz.

Weboldal-szövegezés

Garzó Beatrix újságíró, marketing szövegíró vagyok.
Könyvek, cikkek és rádiós munkák sora áll mögöttem. Vállalkozók számára készítek tartalmakat a legváltozatosabb témákban úgy, hogy azt a megrendelő tökéletesen magáének érezze, miközben megfelelően szolgálja üzleti stratégiáját is.
Munkám kiterjed a blogcikkek, weboldal-szövegezések, termékleírások és kategóriák megírására egyaránt.
Legnagyobb tapasztalatom a szépségápolás, egészség, stílus és életmód köré összpontosulnak, de egyéb területen is örömmel írok.
Mottóm, hogy az üzleti világban kimagasodni sémák követésével nem lehet. A szövegírás művészet, melyben úgy kell egyedit alkotni, hogy közben a szöveg minden szakmai kritériumnak megfeleljen, hisz a tartalom nagyban hozzájárul a virtuális világban alkotott első benyomáshoz. Én mindebben segítek!

Seo

Csernai Kata vagyok, SEO szakember. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a Google keresőből, hirdetési költségek nélkül. Specialitásom új honlapok SEO szempontú tervezése és a tartalmi keresőoptimalizálás.
Sikeres vagyok webáruház keresőoptimalizálásban is. 
Gyakorlatorientált SEO workshopokat tartok kisvállalkozók részére.

Kisvállalati marketing

Babanics Írisz vagyok. Vállalkozásoknak segítek marketingstratégiát és marketingtervet készíteni.
Konzultációk formájában segítek egyéni- és kisvállalkozóknak kiigazodni a milliónyi marketing tananyag, marketing csatorna és marketing feladat káoszában.
Nagyon egyszerű az elvem: csak arra költs, amire muszáj, és annyit, amennyi reális. Akkor vagyok sikeres, ha a közös munka eljuttat Téged oda, hogy a marketingedet kiszervezheted kivitelezőknek, Te pedig kizárólag a szakmádra koncentrálsz.

Online marketing

Haláchy Nóra vagyok. 4 éve segítek vállalkozásoknak kihozni a bennük rejlő potenciált online marketing eszközök segítségével. Akár marketingstratégiai témában, akár “hova kattintsak a Facebook hirdetéskezelőben” jellegű problémád van, számíthatsz rám, mert nem csak beszélek arról, hogy milyen lehetőségek vannak számodra, hanem nap mint nap használom is ezeket az eszközöket.

Copyright © Your Perfect Design | Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés | Webshop berendezés | Arculattervezés