Honlapkészítés Debrecen

Debrecen

WordPress alapú, felhasználóbarát, reszponzív honlapkészítés és webáruház készítés Debrecenben és az egész országban.

Igényfelmérés, előkészületek

Ma már mindenki az interneten tájékozódik.  A honlapkészítés első lépése az igényfelmérés. Fontos, hogy megfelelően reprezentáld magad és a márkádat az online térben is. Miután felvetted velem a kapcsolatot, első lépés az arculattervezés, pontosítjuk a
céljaidat, igényeidet, hogy milyen funkciókra van szükséged. A felépítést, a tartalmaid mennyiségét. Majd a megszerzett információk birtokában részletes, írásos árajánlatot küldök számodra. Az árajánlat elfogadásával és a szerződés megkötésével egyidejűleg 40% előleg fizetendő. A pénzügyi teljesítést követően máris kezdem a munkát.

Amennyiben szükséged van rá, a saját szakmájukban kiemelkedő szakembereket (fotós, szövegíró, SEO szakértő, online kommunikációs tanácsadó, marketinges) tudok ajánlani neked, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény.

Anyaggyűjtés, tervezés

A weboldal készítés első lépése a design terv elkészítése néhány napot vesz igénybe. Ezt megelőzően össze kell gyűjtenünk a szükséges hozzávalókat.

Saját fotók vagy jogtiszta stock fotók

Szöveges tartalom, szükség esetén kreatív szövegíró segítségével összeállítva

Színek és stílus meghatározása

Ha mindez rendelkezésre áll, a kedvenc részem következhet, ami a tervezés. A kész tervet nagyfelbontású képként perzentálom neked, és közösen finomítjuk azt az igényeid szerint.

Kivitelezés, véglegesítés

A munkafolyamat legizgalmasabb és leglátványosabb része, amikor az elkészített terv alapján ténylegesen felépítem a weboldalad. Tökéletesítem a mobil- és táblagép nézetet. Tesztelem az oldal működését. Átnézzük és szükség esetén az esetleges kért módosításokat elvégzem. Ha tökéletesnek és véglegesnek érzed, néhány technikai beállítás marad csak hátra. A betöltési sebesség optimalizálása és a technikei SEO beállítások. Miután elkészültünk, sem engedem el a kezed. Ha igényled azt, vigyázok a honlapod,  webáruházad épségére és biztonságára. A későbbiekben is bátran kereshetsz, ha segítségre van szükséged vagy fejlesztenéd a kész oldalad. Ha rám szeretnéd bízni ezeket a feladatokat weboldal karbantartással is a rendelkezésedre állok.

Gyakori kérdések honlapkészítéssel kapcsolatban

Webshopra van szükségem. Tudsz segíteni?

Természetesen igen! Minden jogi dokumentáció biztosítása mellett vállalom kulcsrakész online shop elkészítését. Teljes mértékben testre szabva, egyedi designnal, integrációkkal, igény szerint egyedi funkciókkal készítem el webboltodat, melyet átfogó tesztelés után adok át részedre. Igény szerint a webshop üzemeltetésében is segítek, vagy egyéni konzultáció keretében felkészítelek az önálló üzemeltetésre.

Milyen mértékű előleget kell fizetnem?

Az árajánlat elfogadásával és a szerződés megkötésével egyidejűleg a megbízási díj 40% -át kell előlegként megtérítened. A projekt végén, a kész munka jóváhagyása után kerül sor a fennmaradó 60% számlázására.

Mennyi idő alatt készül el a honlapom?

A felhasznált idő nagymértékben függ attól, hogy kész arculattal érkezel-e vagy a kreatív munka nagyobb részét fogjuk együtt elvégezni. Befolyásolja az időtényezőt, hogy van-e már domain-ed, tárhelyed, rendelkezésre áll-e már szöveges tartalom.

Amennyiben mindezek biztosítottak, úgy nagyságrendileg 2-4 hét alatt készül el az új honlapod.

Mennyibe kerül egy honlap fenntartása?

Sokan nem gondolnak rá, de a domain-nek és a tárhelynek is van éves díja, mely egy átlagos honlap esetében nagyságrendileg 7000Ft+áfa/év. Emellett – bár nem kötelező – jószívvel ajánlom, hogy az üzembentartást is bízd szakemberre! Biztonságtechnikai és kényelmi szempontból is kedvezőbb megoldás, ráadásul így biztosított az oldal mindenkori zavartalan elérhetősége. Az üzemeltetés díjára vonatkozó további információkat, csomagajánlatokat itt találsz.

Mi a WordPress?

Az egyik legelterjedtebb keresőbarát honlapmotor, tartalomkezelő rendszer. Folyamatos fejlesztés alatt áll és láthatatlan ugyan, de stabil hátteret biztosít a személyedre szabott honlapodnak.

Mitől felhasználóbarát egy weboldal?

Alapvető elvárás egy weboldallal szemben, hogy az minőségi felhasználói élményt nyújtson, pontosan azt kapja a látogató, amire szüksége van. Kiemelkedhetsz a konkurencia köréből, ha az ügyfél könnyen és gyorsan megtalálja, amit keres. Az idő pénz, mindkettőtöknek. 

Reszponzív a weboldalad, ha minden képernyőn optimálisan jelenik meg a tartalom. A képernyő méretéhez illeszkedő, tehát mobiltelefonon is tökéletesen használható, minden funkcióját korlátlanul érvényesítő honlap a siker egyik kulcsa. A Google találati listájában való megjelenésre is nagyobb az esélyed, ha hangsúlyt helyezel a reszponzivitásra.

Elkészíted a jogi dokumentációkat?

Amennyiben látogatóid személyes adatait kezeled vagy gyűjtöd, szükséged van adatvédelmi tájékoztatóra. Ez mindenki számára könnyedén elérhető formában rögzíti az adatvédelem legfőbb elveit és a legfontosabb adatvédelmi szabályokat. Ne feledd, akkor is személyes adatokat kezelsz, ha honlapodon van kapcsolati űrlap, vagy sütiket (cookie-kat) használsz!

Hozzáférhetővé kell tenned általános szerződési feltételeket akkor, ha olyan terméket vagy szolgáltatást értékesítesz, amelyre vonatkozó egyedi feltételek megtárgyalására vevőidnek nem nyílik lehetősége, illetve akkor, ha valamennyi ügyfelednek a termék, szolgáltatás megvásárlása során ugyanazokat a szerződési feltételeket kell elfogadnia (pl. webshopokban történő vásárlás esetén).

Tudnál segíteni szövegírásban?

Többféle lehetőség is rendelkezésedre áll. Felkereshetsz független szövegírót, vagy kiegészítő szolgáltatásként igénybe veheted együttműködő partnereim segítségét. Utóbbi esetben személyesen, vagy online interjút készítenek veled és az abban elhangzottak alapján zajlik a közös munka. Partnereim referenciákkal és nagy tapasztalattal, rövid határidőkkel állnak rendelkezésedre.