Honlapkészítés

WordPress alapú, felhasználóbarát és reszponzív honlapokat készítek Debrecenben. Tablet, laptop, asztali gép vagy mobil, egyre megy! 

Miért van szükséged honlapra?

Ma már mindenki az interneten tájékozódik. Fontos, hogy megfelelően reprezentáld magad és a márkádat az online térben is. Ne feledd, hogy az internetezők 80%-a mobilfelületről használja a keresőt, így a mobilnézet optimalizálása is elengedhetetlen!

Hogyan zajlik a közös munka?

Miután felvetted velem a kapcsolatot, igényfelmérést végzek. Körvonalazzuk a vágyaidat és szükségleteidet, majd a megszerzett információk birtokában részletes és írásos árajánlatot küldök számodra.

Az árajánlat elfogadásával és a szerződés megkötésével egyidejűleg a megrendelő 20% előleget köteles fizetni. A pénzügyi teljesítést követően domain-t és tárhelyet kell vásárolnod, mely folyamatban örömmel segítelek, ha szükséges. Kérdőíves módszerrel és interjúk során meghatározzuk, kik alkotják a célcsoportodat, milyen a jelenlegi piaci helyzeted, mik a céljaid a weboldaladdal, milyen funkciókra van szükséged.  Ezután konkurenciaelemzést és kulcsszó-kutatást végzek, majd ezen eredményekre támaszkodva megtervezem a weboldalad tartalmát és felépítését.  Amennyiben webshop-ot is szeretnél összekapcsolni a honlapoddal, úgy a folyamat további részfolyamatokkal egészül ki és valamivel több időt igényel.

 

Weboldalad szöveges tartalmához vázlat formájában javaslatot teszek, mely alapján magad is megírhatod azt. Kiegészítő szolgáltatásként rendelkezésedre áll szövegíró szakember segítsége is. Sokan értenek kiválóan a szakmájukhoz, de mégsem sikerül pontosan átadniuk a gondolatikat. Nekik jól jöhet tollforgató segítsége. Ha te azok közé tartozol, akik inkább magukhoz ragadják a klaviatúrát, a honlap felhasználói élménye érdekében előfordulhat, hogy javaslatokkal élek vagy kiegészítem az általad szolgáltatott szöveget.

A munkafolyamat legizgalmasabb és leglátványosabb része, …

…amikor a meglévő információk birtokában és a szöveges tartalmak véglegesítése után ténylegesen felépítem a weboldalad. Előfordulhat, hogy még pontosítanunk kell bizonyos részleteket. A honlap elkészülte után tesztelem működését és reszponzivitását több eszközön is. Ezután kell elővenned a legkritikusabb énedet. A weboldalt töviről- hegyire át kell nézned, olyan szőrszálhasogatóan, amennyire csak lehet. Ha szükséges, a kért módosításokat rövid időn belül elvégzem.

Ha a Your Perfect Design szolgáltatásaid veszed igénybe, biztos lehetsz abban, hogy a végső szó a tiéd. A honlapod akkor kész, amikor te annak érzed.

honlapkészítés debrecen

Amit még érdemes tudnod…

Milyen mértékű előleget kel fizetnem?

Az árajánlat elfogadásával és a szerződés megkötésével egyidejűleg a megbízási díj 20% -át kell előlegként megtérítened. A projekt végén, a kész munka jóváhagyása után kerül sor a fennmaradó 80% számlázására.

Mennyi idő alatt készül el a honlapom?

A felhasznált idő nagymértékben függ attól, hogy kész arculattal érkezel-e vagy a kreatív munka nagyobb részét fogjuk együtt elvégezni. Befolyásolja az időtényezőt, hogy van-e már domain-ed, tárhelyed, rendelkezésre áll-e már szöveges tartalom.

Amennyiben mindezek biztosítottak, úgy nagyságrendileg egy hét alatt készül ez az új honlapod.

Mennyibe kerül egy honlap fenntartása?

Sokan nem gondolnak rá, de a domain- nek és a tárhelynek is van éves díja, mely egy átlagos honlap esetében nagyságrendileg 3000 Ft/ év. Emellett – bár nem kötelező- jószívvel ajánlom, hogy az üzembentartást is bízd szakemberre! Biztonságtechnikai és kényelmi szempontból is kedvezőbb megoldás, ráadásul így biztosított az oldal mindenkori zavartalan elérhetősége. Az üzemeltetés díjára vonatkozó további információkat, csomagajánlatokat itt találsz.

Mi a WordPress?

Az egyik legelterjedtebb keresőbarát honlapmotor, tartalomkezelő rendszer. Folyamatos fejlesztés alatt áll és láthatatlan ugyan, de stabil hátteret biztosít személyedre szabott honlapodnak.

Mitől felhasználóbarát és reszponzív egy weboldal?

Alapvető elvárás egy weboldallal szemben, hogy az minőségi felhasználói élményt nyújtson, pontosan azt kapja a látogató, amire szüksége van. Kiemelkedhetsz a konkurencia köréből, ha az ügyfél könnyen és gyorsan megtalálja, amit keres. Az idő pénz, mindkettőtöknek. 

Reszponzív a weboldalad, ha  minden képernyőn optimálisan jelenik meg a tartalom. A képernyő méretéhez illeszkedő, tehát mobiltelefonon is tökéletesen használható, minden funkcióját korlátlanul érvényesítő honlap a siker egyik kulcsa. A Google találati listájában való megjelenésre is nagyobb az esélyed, ha hangsúlyt helyezel a reszponzivitásra.

Webshopra van szükségem. Tudsz segíteni?

Természetesen igen! Minden jogi dokumentáció biztosítása mellett vállalom kulcsrakész online shop elkészítését. Teljes mértékben testre szabva, egyedi designnal, integrációkkal, igény szerint egyedi funkciókkal készítem el webboltodat, melyet átfogó tesztelés után adok át részedre. Igény szerint a webshop üzemeltetésében is segítek, vagy egyéni konzultáció keretében felkészítelek az önálló üzemeltetésre.

Jogi dokumentációk: Miért és milyen esetekben van szükségem ÁSZF-re, adatkezelési nyilatkozatra?

Amennyiben látogatóid személyes adatait kezeled vagy gyűjtöd, szükséged van adatvédelmi tájékoztatóra. Ez mindenki számára könnyedén elérhető formában rögzíti az adatvédelem legfőbb elveit és a legfontosabb adatvédelmi szabályokat. Ne feledd, akkor is személyes adatokat kezelsz, ha honlapodon van kapcsolati űrlap, vagy sütiket (cookie-kat) használsz!

Hozzáférhetővé kell tenned általános szerződési feltételeket akkor, ha olyan terméket vagy szolgáltatást értékesítesz, amelyre vonatkozó egyedi feltételek megtárgyalására vevőidnek nem nyílik lehetősége, illetve akkor, ha valamennyi ügyfelednek a termék, szolgáltatás megvásárlása során ugyanazokat a szerződési feltételeket kell elfogadnia (pl. webshopokban történő vásárlás esetén).

Segítségre van szükségem a szövegírásban. Mit tegyek?

Többféle lehetőség is rendelkezésedre áll. Felkereshetsz független szövegírót, vagy kiegészítő szolgáltatásként igénybe veheted együttműködő partnerem segítségét. Utóbbi esetben személyesen, vagy online interjút készítenek veled és az abban elhangzottak alapján zajlik a közös munka. Partnerem referenciákkal és nagy tapasztalattal, rövid határidőkkel áll rendelkezésedre.

Copyright © Your Perfect Design

Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés | Webshop berendezés | Logó- és arculattervezés