Your Perfect Design Blog

Instagram fogalmak

A közösségi oldalak átszövik a mindennapjainkat gyakorlatilag életkortól függetlenül egyre több emberhez eljutva. Emiatt a cégek, üzletek is meglátták ebben a marketing lehetőséget és használják is ezeket a platformokat az üzletük építésére és a termékeik népszerűbbé tételére.

Mire figyeljünk, ha Word Press weboldalt szeretnénk?

Ha új weboldal létrehozása a cél vagy a régi céges weboldalad arculatát ideje lenne megújítani, érdemes végig venni, hogy egy WordPress weboldal elkészítése milyen lépésekből áll. 

Működő linképítés technikák 2020-ban

A tökéletes az lenne, ha más weblapok önszántukból linkelnének ránk. Ezt értékes, érdekes tartalmakkal érhetjük el, emellett törekedjünk rá, hogy a tartalmainkat a látogatók mellett a Google is értékesnek lássa. Természetes linképítésnek számít a közösségi oldalakon megosztott link is. A tapasztalatok szerint…

Weboldal tervezés

A legtöbbet akkor fog teremteni a számunkra hosszú távon az elkészült weblapunk, ha a tervezés szakaszában nem sajnáljuk rá az időt és alaposan tájékozódunk a lehetőségeinkről és a buktatókról is. Csakis a gondosan megtervezett és kivitelezett weboldallal lehet pénzt keresni, amely tartalmilag és technikailag is megállja a helyét a versenyben.

Miért szükséges a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás lényege a weboldalad fejlesztése abból a célból, hogy a Google találati listájában minél jobb helyezéseket érjen el az üzleteddel kapcsolatos kulcsszavakra. A keresőoptimalizálás első lépése a weboldal elemzése, a jelenlegi állapotának felmérése.

Jár neked a tökéletes honlap

Egy jól felépített, minőségében és esztétikájában is a márkánkhoz illeszkedő weblap egyszerre online lenyomat, digitális névjegykártya, kisokos hozzánk és a termékünkhöz- legyen az szolgáltatás, vagy kézzel fogható termék. Olyasmi, ami nélkül élni – vállalkozóként is- lehet, csak nem érdemes.

Honlaptervezési kisokos

Amikor úgy döntesz, itt az idő, megtisztelsz, ha engem választasz társadul. Kilépni a fényre, felvállalni azt, akik vagyunk és amit szívből csinálunk: bátorság.  Átgondolt tervezést igényel, ezért összeállítottam neked egy szempontsort, melynek segítségével könnyebben megfogalmazhatod vágyaidat és elképzeléseidet.

Miért fontos a rendszeresen frissülő tartalom?

Bizalmat kelt, közelebb visz téged a vásárlóidhoz, közösséget építhetsz általa és szuper jó lehetőség arra, hogy kommunikálj a lehetséges ügyfeleiddel, beszélj hozzájuk, információt adj át nekik, elmond mindazt, ami egy hirdetésbe nem fér bele és még a Google is jobban fog szeretni.