Találkoztunk már?

Semmihez sem fogható érzés, amikor megtalálod a saját utadat. Hirtelen minden lépés – még ha nehéz is – természetessé és könnyűvé válik.

Garzóné Pálocska Andrea vagyok. A Your Perfect Design tulajdonosa, egyszemélyes alkotógárdája, mindenese és a webdesign szerelmese. Anya, feleség, nő.

Szerencsés vagyok: a munkám több kenyérkeresésnél. Számomra a webdesign alkotási folyamata a Minden. Amikor rám bízod a legféltettebb álmaid tervét, én átadom magam neki. Neked. Amikor  weboldalt készítek, megszűnik számomra a külvilág. Az hajt előre, hogy megjelenítsem azt is, amit még nem tudsz megfogalmazni, mégis érzed, hogy kell a teljességhez.

Szeretem kihozni a dolgokból a maximumot. Több fronton kell megfelelnem, de nem bánom. Fantasztikus érzés kis- és középvállalkozások születésénél bábáskodni. Fontos lépés, amikor egy egyén vagy egy márka megmutatja önmagát: leleplezés, kinyilatkoztatás, boldogság. Megtiszteltetés, hogy a része lehetek.

Akár induló vállalkozásod számára van szükséged arculatra és honlapra, akár meglévő vállalkozásod koncepcióját szeretnéd újragondolni: örömmel segítek! Részfeladatokat, vagy akár komplex vizuális megjelenés kivitelezését is rám bízhatod. Akkor sem jövök zavarba, ha kiegészítő elemekre van szükséged, vagy bizonytalan vagy egyes kérdésekben.

 

Különösen örülök akkor, ha vállalkozóanyukaként egy másik önmagát újrateremtő nő mellé állhatok. Nemcsak azért, mert a design alkalmas arra, hogy végtelenné nyissa a horizontot. Hanem azért is, mert én is anyaként kezdtem újrafogalmazni az életem. Tudom, milyen nehéz és mennyi elszántságot, hány éjszakát és olykor lemondást igényel. Bajtársad és eszközöd leszek, hogy bátran kiálthasd bele a világba, ki vagy.

Az informatika, a webdesign és én 2016-ban találtunk egymásra a Pixelgyárban.  Kis lépés volt, mégis mind közül a legfélelmetesebb, legizgalmasabb és legmeghatározóbb. Az első lépés, de nem az utolsó. Olyan szerelem fűz a webdesignhoz, amiről rögtön tudtam, hogy örökké tart majd.

Követem a designtrendeket, képzem magam és folyamatosan bővítem szolgáltatásaim palettáját. Hiszem, hogy a fejlődés soha nem érhet véget.

Vallom, hogy a legjobb ügyfél az elégedett ügyfél. Tudom, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám. Leszel a reklám?

Copyright © Your Perfect Design | Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés | Webshop berendezés | Arculattervezés