Nagyon örülök, hogy itt vagy!

Nagyon örülök, hogy itt vagy!

Találkoztunk már? 

Semmihez sem fogható érzés, amikor megtalálod a saját utadat. Hirtelen minden lépés – még ha nehéz is – természetessé és könnyűvé válik.

Garzóné Pálocska Andrea vagyok. A Your Perfect Design alapítója és a webdesign szerelmese. Anya, feleség, nő.

Szerencsés vagyok: a munkám több kenyérkeresésnél. Számomra a webdesign alkotási folyamata a Minden. Amikor rám bízod a legféltettebb álmaid tervét, én átadom magam neki. Neked. Amikor weboldalt készítek, megszűnik számomra a külvilág. Az hajt előre, hogy megjelenítsem azt is, amit még nem tudsz megfogalmazni, mégis érzed, hogy kell a teljességhez.

Szeretem kihozni a dolgokból a maximumot. Több fronton kell megfelelnem, de nem bánom. Fantasztikus érzés kis- és középvállalkozások születésénél, újraszületésénél bábáskodni. Fontos lépés, amikor egy egyén vagy egy márka megmutatja önmagát: leleplezés, kinyilatkoztatás, boldogság. Megtiszteltetés, hogy a része lehetek.

Akár induló vállalkozásod számára van szükséged arculatra és honlapra, akár meglévő vállalkozásod koncepcióját szeretnéd újragondolni: örömmel segítek! Részfeladatokat, vagy akár komplex vizuális megjelenés kivitelezését is rám bízhatod. Akkor sem jövök zavarba, ha kiegészítő elemekre van szükséged, vagy bizonytalan vagy egyes kérdésekben.

Különösen örülök akkor, ha vállalkozóanyukaként egy másik önmagát újrateremtő nő mellé állhatok. Hiszen én is anyaként kezdtem újrafogalmazni az életem. Tudom, milyen nehéz és mennyi elszántságot, hány éjszakát és olykor lemondást igényel. Bajtársad és eszközöd leszek, hogy bátran kiálthasd bele a világba, ki vagy.

Készítettem már egyszerű felépítésű weboldalt éppúgy, mint webshoppal társított összetett szerkezetű honlapot. A referenciamunkáim egy részét itt találod.

Ha valaki engem választ, a designeri munka mellé kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehet. Szakember bevonásával vállalom a szükséges jogi dokumentációk elkészítését is és akkor is állok rendelkezésedre, ha szövegírásban, keresőoptimalizálásban vagy weblapüzemeltetésben jönne jól a támogatás. Komplex szolgáltatást nyújtok, hogy ügyfeleimnek már csak az önmegvalósítással és a márkaépítéssel kelljen foglalkoznia. Weboldalkészítés feladattal Debrecenben, személyesen is fogadom a megkereséseket, de az online kapcsolattartás is elegendő a feladatok elvégzéséhez.

Követem a designtrendeket, képzem magam és folyamatosan bővítem szolgáltatásaim palettáját. Hiszem, hogy a fejlődés soha nem érhet véget.

Vallom, hogy a legjobb ügyfél az elégedett ügyfél. Tudom, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám. Leszel a reklám?

Interjúk, megjelenések

Olvastad már őket?

2020.12.17. | #aludjcsakéndolgozom interjú Garzóné Pálocska Andreával (cloemarketing.hu) Megnézem!

2020.05.05. | Shortcast: Interjú a Your Perfect Design alapítójával (youtube.com) Megnézem!

2020.04.28. | Your Perfect Design – Interjú Garzóné Pálocska Andreával (innovatin.blog.hu) Elolvasom!

2019.11.19. | Your Perfect (Web)Designer (momp.hu) Elolvasom! 

2019.08.08. | Mompreneurs.hu – #vállalkozónők  #bemutatkozás Elolvasom!

2019.07.03. | Teszteltem: Your Perfect Design (kikapcsolodok.blog.hu) Elolvasom!

2019.07.09. | Sikertörténetek: Kreatív online vállalkozás kisgyerek mellett! (webdesigntanfolyam.com) Elolvasom!