Arculattervezés

Vállalkozásod arculata – a virtuális jelenléted első benyomása.

Ahhoz, hogy szolgáltatásod, vagy terméked megjegyezhetővé és beazonosíthatóvá válljon, létre kell hozni az arculati elemeket. Az arculattervezés során ezt valósítom meg számodra egy kreatív tervezési folyamaton keresztül.

Mik azok az arculati elemek?

Minden olyan komponens – logó, színek, betűtípus, de ide tartozik a névjegy, a weboldalad kinézete vagy Social Media design -, mely hűen tükrözi vállalkozásod professzionalitását, s mely egyedi összképpel megteremti helyed a célközönséged fókuszában.

Logótervezés

Az arculattervezés fontos eleme a logótervezés. A kreatív rész az én feladatom, de a veled való konzultáció a tökéletes eredmény alapja. Ezért első lépésben megbeszéljük az igényeid, átbeszéljük a célcsoportod érintő kérdéseket, felderítjük a szakmailag és érzelmileg releváns részleteket. A gondos előkészítést a tervezési folyamattal fogom folytatni, és több variációt is elkészítek, hogy a legtökéletesebb végeredmény születhessen meg.

A logóra úgy is tekinthetsz, mint céged aláírására. Sok szempontból meghatározó, és pontosan kifejezheted vele vállalkozásod mibenlétét. A logód képviseli a márkád stílusát, trendekben elfoglalt helyét, de akár az adott szegmensben lévő törekvéseket is. Mindezt teszi letisztult, kifinomult elemekkel.

Social Media

Az arculat egységes alkalmazása a virtuális térben egyenes út a siker felé. Az arculattervezés során így leszel minden felületen tökéletesen beazonosítható, így lesz márkád felismerhető és könnyen szerethető. Ez a kommunikációd egy része, a marketinged segítő eleme.

Az Instagram kiemelt felület a vizualitás tekintetében. A közösségépítés és követőgyűjtés szempontjából a feed összhatása az egyik legerőteljesebb segítő elem ezen a platformon.

Ha szeretnél lehengerlő benyomást tenni célcsoportodra Instagramon, és gyönyörű vizuális tartalomakkal megfogni és megtartani a követőket, akkor válaszd nálam a 18 képes feedtervezés lehetőségét! A tervezés sablonjait természetesen szerkeszthető változatban is átadom számodra, hogy újra és újra tudd szerkeszteni (könnyedén akár Canva segítségével), és használni ameddig csak szeretnéd!