Arculattervezés

Találjuk meg a tevékenységedhez illő arculatot, logót és arculati elemeket együtt!

Miért van szükséged rám?

A logód önmagában nem adja el a termékedet, vagy szolgáltatásodat. DE…

• azonosíthatóvá és megjegyezhetővé tesz.

• kifejezi mindazt, ami vagy és amit nyújtasz.

• csak egyszer kapsz esélyt rá, hogy kialakítsd az első benyomást. A logó segít, hogy a legtöbbet hozd ki az első találkozásból.

• hozzáadott értékével színvonalasabbá teszi a termékedet, szolgáltatásodat.

Megtervezem a hozzád illő arculatot és logót. Igény szerint névjegyet, céges levélpapírt, borítékot, mappát, termékcímkét, csomagolásdesignt, valamint egyéb arculati elemeket is!

Hogyan történik mindez?

A tényleges tervezési fázist megelőzi egy konzultáció, melynek során felmérem a pontos igényeidet. Meghatározzuk a célcsoportod elemeit.

Egyeztetjük az esetleges elképzeléseidet és vágyaidat. Felderítjük a célokat és a motivációkat. Kiknek és kikért dolgozol? Milyen céllal és felületeken szeretnéd használni a logódat? Megkerülhetetlen kérdések ezek, melyek a közös gondolkozás útján a sikerig vezetnek.

Ezután elkészítem számodra a logótervet több változatban. Többféle felületen és színvariációban prezentálom neked a terveket. Ha te és a logóterv kiválasztottátok egymást- mert bizony a design-ban is működik a kémia-, a legszimpatikusabb verziót tovább finomítjuk az igényeid szerint.  Az a tapasztalatom, hogy a gondos előkészítést követően két-három terv kidolgozása elegendő ahhoz, hogy megtaláljuk azt, ami valóban, teljes mértékben a tiéd.

Ha a logó elkészült, jöhet a névjegy. Ebből is több verziót készítek. Bármelyik arculati elemen dolgozunk is, mindig van lehetőséged véleményezésre. Én rajzolok, de a te álmaid adják a matériát. Ez közös alkotási folyamat, melynek akkor van vége, amikor te megérkeztél oda, ahová tartottál. A végszámla minden esetben akkor kerül kiállításra, amikor az adott termék mindkét fél véleménye alapján 100%-os.

Weboldalon is használni fogod a logódat? Fogadd el tőlem ajándékba a végleges verzióból leképzett favicon-t!

Amit még érdemes tudnod…

Hogyan és milyen formában kapom meg az új Your Perfect Design arculatom elemeit?

Az elkészült és véglegesített logódat vektoros fájlként és PNG típusú képfájlként is átadom neked. Többféle színben és a használt betűtípusok pontos megjelölésével.
A névjegyet és minden mást is nyomdakészen adom át PDF típusú fájlként. A levélpapírt Word dokumentumként is. Az a célom, hogy kiváló minőségben és felhasználóbarát módon élhess a Your Perfect Design által kivitelezett közös munka eredményével. Bármikor, amikor akarod.

Mi az a favicon?

Észrevetted már, hogy a böngészők címsorában vagy a böngészőfülek elején olykor megjelenik egy icipici ikon? Nos, az a favicon! Az elnevezés a favourites icon névből alakult ki. Lehet ugyan élni nélküle, de mivel erősíti a vállalkozásod arculatát és segíti az oldalak közötti navigációt, nem érdemes!
Amennyiben a teljes arculatod megtervezését a Your Perfect Design-ra bízod, ajándék faviconnal köszönöm meg bizalmadat.

Mennyi ideig tart, amíg elkészül a számomra tökéletes design?

Kiemelt figyelmet fordítok a gyors és pontos munkavégzésre. Tapasztalataim szerint legfeljebb egy hét alatt eljuthatunk a nulláról a Your Perfect Design megszületéséig. Alapvető elvárás önmagammal szemben a hatékonyság és a maximalizmus.

Copyright © Your Perfect Design | Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés | Webshop berendezés | Arculattervezés